Печі гриль - це гармонійне поєднання гриля і печі в одному виробі і ідеально підходить для приготування апетитних страв в ресторанах від 20 до 200 посадочних місць.
В якості палива в печах використовується чисте деревне вугілля. Завдяки конструкції BQ м'ясо, риба, овочі, морепродукти і т.д. виходять надзвичайно смачними і ароматними.
Переваги:
- Можливість готування одночасно декількох десятків порцій;
- Різноманітність страв, які можна готувати в печі, практично нескінченна і залежить від фантазії кухаря;
- Їжа не втрачає в процесі приготування своїх корисних властивостей;
- Час приготування на 35% менше, ніж на відкритому грилі;
- Піч і гриль в одному виробі;
- Відсутність прямого контакту з вогнем, що виключає ризик травм для персоналу;
- В порівнянні з мангалом, витрата вугілля на 40% менше;
- Печі-гриль перевершують мангали і в плані рівномірної теплової обробки;
- Зола збирається в зольний ящик, розташований в нижній частині печі.